Clear lift

Стареенето, излагането на слънце, наследствеността и фактори, свързани с начина на живот, включително хранене, консумацията на алкохол и тютюнопушенето –  всички могат да допринесат за бръчки на лицето.Искате да изглеждате по-млади, без болка и без време за възстановяване?

Cear Lift -ефективното лечение за естетически несъвършенства -e първата реална алтернатива на хирургичния лифтинг! Cear Lift набира популярност като „ lunch lime” процедура, която може да премахне 10 години от лицето  за по-малко от 30 минути!С предварително програмираната продължителност на импулса и скоростта на повторение Harmony®XL laser system дава отлични резултати,като 1 320 нанометровата дължина на вълната постига дълбоко проникванне и таргетиране на нежеланите натрупвания.

Терапията е безболезнена, не изисква време за възстановяване и е напълно безопасна за кожата. Ключът се състои в излъчването на контролирани снопчета лазерна енергия в дълбочина без да се засягат повърхностните слоеве на кожата. Тази техника стимулира образуването на нов колаген,почиства увредените клетки, стяга и подобрява незабавно вида на кожата. Особено подходяща е за области, които до сега са били трудни за третиране поради повишен риск от изгаряне и образуване на белези (очен контур, периорална област и устни,деколте)

Необходими са 4-6 процедури веднъж месечно в зависимост от особеностите на кожата,като след това се препоръчват поддържащи сеанси 1-2 пъти годишно.

Ефектът е видим още след първата процедура,като продължителността на работа с лазера е около 30 мин.

Основни предимства за пациентите

  • Ефективното повлияване на фини линии, бръчки и фотоувредена кожа
  • Дълбоко проникване и ефективно лечение на естетически несъвършенства