Мезотерапия с Dermashine Balance

Мезотерапията с хиалуронова киселина е предпочитан метод за хидратация на кожата, особено подходящ за пролетния сезон. Тя спомага за стягане на кожата и придава здрав и свеж вид, тъй като овлажнява и изпълва клетките на епидермиса.

В края на женския месец март в клиника „ЕвроДерма“ си подаряваме един Beauty ден, оставяйки се в ръцете на д-р Мариела Хитова, която изключително фино , леко и безболезнено извърши процедурата. Терапията беше приложена в зоните на чело, шия и деколте.

Характерно за мезотерапията с DERMACHINE BALANCE е, че може да се прави на всяка възраст, при всеки тип кожа и на всички рискови места, които обикновено се избягват при класическите методи. Дозировката и  дълбочината на убождане са дигитално програмирани за всеки отделно, както и силата на натиск. Това, което ни впечатли е също липсата на каквито и да било странични реакции след нея няма никакво посиняване дори след близо 1000(!) влизания на игличките в кожата.

Подходящa е  също така и да се  комбинира с допълнителни процедури и терапии, като във всички случаи показва невероятни резултати.

Определяйки предварително състоянието на кожата,  д-р Хитова избра  да съчетаем с диамантено микродермбразио, чрез което ексфолираме горния епидермален слой и след това изсмукваме мъртвата кожа заедно със замърсяванията. Умереното използване  на микродермабразио, заедно с колагенови продукти за кожата, които проникват  и достигат до дермиса, спомагат за осигуряването на естествени хранителни вещества за възстановяване на клетъчната активност и за подобряване на структурата на кожата ни.

 

За финал използвахме LЕD фотодинамичната маска, чието действие е свързано с  увeличaвaне aĸтивнocттa нa ĸлeтĸитe, зaбaвяне cтapeeнeтo нa ĸoжaтa, cтимyлиpa ceĸpeциятa нa ĸoлaгeн в ĸлeтĸитe, пoдoбpявa eлacтичнocттa, пoдoбpявa циpĸyлaциятa нa ĸpъв, нaмaлява бpъчĸитe, цялocтнo възcтaнoвявa ĸoжaтa нa лицeтo. Уpeдът e бaзиpaн нa opигинaлнa тexнoлoгия, ĸoятo изпoлзвa ceдeм цвятa нa cвтлинaтa – чepвeн, cин, зeлeн, жълт, лилaв, cиньo-зeлeн, бял. Bceĸи oт цвeтoвeтe имa paзличeн eфeĸт въpxy ĸoжaтa и oтгoвapя зa лeчeниe нa paзличeн пpoблeм, като се превключва според нуждите. Безболезнена и приятна отпускаща процедура.

В края на този блажен ден на „Красотата“ резултатът от Мезотерапия с Dermachine Balance е наистина поразителен, кожата на лицето и деколтето е моментално освежена още от  първата процедура.

Ако искате и Вие да се почувствате прекрасно, по един естествен и балансиран начин, посетете клиника „ЕвроДерма“!

За повече информация и лична консултация с д-р Мариела Хитова, може да си запишете час на тел.: 0700 200 17 / +359 884 342 246.

euroderma-clinic.com

drhitova.com