Тeрапии за околоочния контур

RENAISSANCE предлага мезотерапия, при която  в основата са растителните стволови клетки - съвременният хит в дерматологията. Този уникален коктейл от стволови клетки, хиалуронова киселина, колаген и аминокиселини е предназначен за биоревитализация и дълбоко реструктуриране на кожата.

Има няколко вида продукти, които вашият, добре обучен, дерматолог, може да ви препоръча.

Raffaello

Богат коктейл със специфична формула за хидратация,подхранване,изглаждане и най-вече изсветляване на околоочния контур. Подходящ е за хипооксигенирана кожа,сива текстура и тъмни кръгове. Предоставя успокояващо, хидратиращо и овлажняващо действие, като възвръща блестящия светъл тен на кожата на околоочния контур.

Tiziano

Този коктейл е насочен за възстановяване на текстурата и лифтинг ефект,против отпускане, подпухване и оток,фини линии. Стволовите клетки, извлечени от корени на дъб, са основната съставка тук.Tiziano е  изготвен от конкретно проучени компоненти и е предназначен да предостави правилното решение за възстановяване на структурата на кожата  в деликатната околоочна област.

Техника: поставят се микропапули с 33G TSK 4mm игла в околоочния контур

Честота: всяка седмица,като са необходими поне  поне 4 процедури

Поддържащи: на месец/два по една апликация

 

Препоръчва се да се комбинират с лазерни процедури, фракселна честота, колагенова терапия, PRP и хиалуронови филъри – според вашия индивидуален план, изготвен от дерматолога ви!