Напукани капиляри и съдови звезди

Безкръвно лечение на капиляри.

Появата на разширени вени или капиляри по кожата на долните крайници е често срещано явление, което предизвиква оплаквания при голяма част от страдащите от него. Промените могат да варират от чисто психологически дискомфорт от вида им до различни по степен на проява субективни оплаквания като тежест, болка при продължително стоене прав и подуване на краката.

В много голям процент от хората обаче първите промени по кожата под формата на разширени капиляри се проявяват години преди да се усети някакъв физиологичен дискомфорт. Това смущава най-вече жените при необходимост от носене на пола, особено ако тя е по-къса и излага на показ част от краката.

Неинвазивното лазерно лечение на грозните вени на краката е една от най-търсените естетични процедури, но е и най-голямото предизвикателство за терапевтите. Поради различните диаметри, дълбочина и натиск в кръвоносните съдове, тяхното лечение често изисква широк спектър от дължини на вълната, импулсни широчини, интензитет и голяма практика на лекарите.

Използвайки комбинация от терапии, лекарите са в състояние да лекуват както повърхностни така и дълбоки разширени кръвоносни съдове.  На принципа на селективната фототермолиза, кръвоносните съдове избирателно се загряват без да вредят на околните здрави тъкани. Лазерната технология на Alma Laser, Israel унищожава  козметично неприемливитe кръвоносни съдове на долните крайници, без използването на химикали или игли.

Основни предимства за пациентите

  • Безопасно и ефикасно лечение на капиляри с различни диаметри и дълбочина
  • Няма нужда от инжекции