Гъбички по ноктите

Две отделни лазерни технологии, една система, безброй щастливи пациенти.

Онихомикозата (гъбички по ноктите) е труден противник. Тя не може да се излекува от само себе си. В действителност  и изключително трудно се предава, освен ако не я принудим. Практикуващите дерматолози дълго време се опитват да преборят онихомикозата без да рискуват околните тъкани и здравето на пациента. Чакането свърши – ClearChoice ™ е дългоочакваният, новаторски подход към лечението на онихомикозата. ClearChoice ™ използва две различни и доказани лазерни технологии: (Q-Switched Nd: YAG) и (Импулсни Nd: YAG).

Лазерите излъчват мощни изблици на светлина, които се предават през нокътната плочка на нокътното легло за да се абсорбират от пигментните дрожди, отговорни за инфекцията. Лазерният лъч на Nd: YAG 1064 въвежда неспецифична топлинна проводимост, която термично и целево деактивира  нежелания микроорганизъм . Срещу този вид лазер, гъбичките по ноктите нямат шанс.

ClearChoice има няколко предимства спрямо всички останали терапии:

  • Бърза и лесна – терапията може да се извърши за изключително кратко време
  • Нетоксична – лазерът не вреди на пациента и не причинява странични ефекти
  • Без системен мониторинг – тъй като терапията е лека и нетоксична, не са необходими кръвен мониторинг и интензивни грижи за пациента.
  • Минимален дискомфорт – ClearChoice използва In-Motion ™ техника, която постепенно загрява засегнатата област. Ако пациентът се почуватва неудобно, операторът почива за секунда или две и след това продължава лечението, когато пациентът е готов.