Биоревитализация JALUPRO

Със загубата на колаген, кожата губи структурата си и лигаментите се отпускат. Инжекционните терапии Jalupro осигуряват биоревитализация, контур, стегнатост, еластичност и лифтинг, благодарение на уникална комбинация от високо съдържание на най-важните за кожата аминокиселини и хиалуронова киселина, чиято патентована формула стимулира регенерацията на кожните клетки и повишава нивото на естествения колаген.

Предлагат се 4 вида инжекционни процедури, стимулиращи екстрацелуларния матрикс:

Jalupro Classic 

Процедурата действа чрез стимулиране на фибробластите, които синтезират колагена, необходим за възстановяване на съединителната тъкан. Това помага на кожата да се възстанови естествено и да запази хидратацията си. С напредване на възраста фините линии и бръчки стават все по-забележими – особено при тютюнопушене и увреждане от слънцето. Аминокиселините от Jalupro дават необходимите хранителни вещества като спомагат забавяне процеса на стареене. Това невероятно инжекционно решение е ефективно лечение на кожата, за да изглежда сияйна и по-млада. 

Препоръчва се за:

• Подмладяване на лице (лека степен)

• При подготовка, подобряване и удължаване на резултатите от различни естетични процедури

• Стрии

• При фини линии и бръчки на околоочен контур

 

Jalupro HMW

Jalupro HMW е стерилен резорбиращ се инжекционен разтвор, който действа като дермален биоревитализатор. Jalupro HMW е продукт за мезотерапия, който е особено подходящ за хора над средна възраст, които страдат от  суха кожа и търсят ефективен начин да забавят естествените процеси на стареене или следите от излагане на слънце, проявяващи се в  бръчици, линии, хлътнатини и други дефекти по кожата. Изключителния anti-age ефект на този безопасен продукт за биоревитализация се проявява с течение на времето. С всяка следваща процедура, постигнатите резултати се засилват и стават още по-ясно изразени. Високият вискозитет на Jalupro HMW осигурява дълготрайна хидратация, както и по-продължително стимулиране на различни рецептори, които повишават активността на фибробластите  в синергия с аминокиселините.

Препоръчва се за:

• Подмладяване на лице и тяло (умерена и тежка степен)

• Суха и дехидратирана кожа

• Като биовитализираща процедура

• Подготовка, подобряване и удължаване на резултатите от различни естетични процедури

 

Jalupro SuperHydro

Превъзходен продукт от най-ново поколение, JALUPRO Super Hydro е колагеностимулатор с рядко срещани качества! Голямото му преимуществo е обща концентрация на хиалуронова киселина, която достига рекордните 80 мг. за 2,5 мл. продукт и съответно: Високо молекулна хиалуронова киселина: HMW HA 2 000 kD и Ниско молекулна хиалуронова киселина: LMW HA 200 kD. В състава му влизат също и 4 аминокиселини: Глицин, Пролин, Лизин, Левцин, както и 3 нови аминокиселини, отговорни за синтеза на еластина: Аланин, Валин, Аргинин. Обогатен е с три биомиметични пептида, които стимулират растежните фактори за фибробластите. Формулата блокира гликацията и дезинтеграцията на вече съществуващия колаген и стимулира образуването на нов. Той бавно освобождава съставките си, за да осигури продължителен ефект на стягане и подобряване метаболитния профил, има детоксикиращ ефект и е устойчив на ензима хиалуронидаза. Този състав още помага за защита и ревитализация на екстрацелуларния матрикс, стимулиране и регенерация лигаментите,  стимулация на подкожната мастна тъкан.

Какво да очакваме:

Протекция и ревитализация на клетъчната матрица

Стимулация на мазнинните структури на кожата, които се течение на времето се изменят /в горната част изчезват и се увеличават в долната част на лицето, което обръща „триъгълника на красотата“/

Моментална и продължителна дълбока хидратация заради ниско молекулната хиалуронова киселина

Лифтинг ефект, дължащ се на високомолекулната хиалуронова киселина и колагеновите  бустери

Стимулация и регенерация на свързващите лигаменти на кожата, което предотвратява възрастовите птози на мастните депа

Съживяване на дехидратирана и остаряваща кожа, повишаване на еластичността

 

Препоръчва се за:

• Моментална и продължителна дълбока хидратация

• Съживяване на дехидратирана и остаряваща кожа, повишаване на нейната еластичност

• Лифтинг ефект, дължащ се на високомолекулната хиалуронова киселина и колагеновите бустери

 

Jalupro Young Eye  - против бръчки, тъмни кръгове и отпускане в околоочния контур.

Специално създаден за колагенова стимулация в зоната под очите, биоревитализация на околоочен контур и хидратация без подпухналост.

Препоръчва се при:

• Липса на мазнини- мастната тъкан около очите е първата, която изчезва с напредване на възрастта.

• Тънка кожа- кожата около очите е много по-тънка и загубата на колаген е с по- големи последствия

 

Процедурите се извършват с локална анестезия, препоръчват се няколко в интервал 2-3 седмици, а възстановяването е обичайното за мезотерапия в рамките на дни.