Филъри

Първият ФИЛЪР за коса в света вече и в България!

Ако страдате от загуба на коса или разреждане на косата, DR CYJ Hair filler предоставя ефикасно решение - комплекс от 0.7% хиалуронова киселина и 7 биомиметични пептида, който стимулира растежа на коса и се грижи за скалпа.

Патентован метод на активно действие на биомиметичните пептиди за период от 2 седмици, а не само при инжектиране на продукта, както е при други терапии. DR CYJ филърът за коса стимулира образуването на космения фоликул и косъмът прораства на 15-я ден след процедурата. Поставя се на принципа на мезотерапията в засегнатите зони.

✔️ Оптимален видим резултат след 8 седмици (4 процедури).

 

REVANESSE – ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОЧАКВАТ НАЙ-ДОБРОТО

Продуктите от семейството на Revanesse са доказано безопасни и ефективни. При филърите от тази линия не са използвани никакви продукти от животински произход, което ги прави напълно безопасни дори и за хора, страдащи от алергии към храна и животински продукти. Revanesse са биосъвместими и биоразградими филъри и се абсобират от организма по естествен път. Продуктите от семейството на Revanesse се произвеждат вече повече от 17 години от канадската компания Prollenium Мedical Technologies Inc. със седалище в Аурора, Онтарио, в съвременна производствена база. До момента се използват в над 90 страни по целия свят. В Revanesse се използва уникална формула и патентована омрежваща технология Thixofix. Тази технология осигурява повече устойчивост и дълготрайност на хиалуроновата киселина до 18 месеца, поради еднородните, сферични частици на молекулите на хиалуроновата киселина в структурата на гела. Prollenium са горди да бъдат първият и единствен производител на дермални филъри в Канада. В чистата среда на производствената база се използва напълно автоматизиран процес, като всичко се случва на място – от стерилизация и опаковане до контрол на качеството и научноизследователската дейност. Производствената база е регистрирана по ISO 13485, одобрената е от Health Canada и FDA, притежава маркировката CЕ.