CO2 лазерен пилинг с Alma Laser

Традиционен CO2 пилинг в кратки процедури и продължителен ефект

Признаците на застаряване на лицето включват дълбоки линии, бръчки, старчески петна и надолу увиснали на черти на лицето. Въпреки че има операции, които могат да помогнат за коригиране старееето на тъканите, то те не могат да  възстановят  младежкия блясък на кожата. За тези пациенти със средни до дълбоки бръчки, които искат да избегнат хирургически процедури, но желаят млад и свеж цвят на кожата, Pixel ® CO2  пилинг е идеалният избор.

Традиционният CO2 пилинг на кожата губи потребители поради дългата процедура на лечение и риска от усложнения. Сега с Pixel CO2, отново виждаме фантастични резултати със значително намаляване на времето на процедурите и възстановителния последващ период.

Технологии в употреба

Pixel CO2 лазерната светлина преминава през патентована Pixel ® оптична решетка, за да проникне в кожата през малки топлинни канали. Това създава аблационен и топлинен ефект само в тези канали – микротравма – без да се нарушава околната тъкан. Тъканта около каналите  стартира процеса на оздравяване. Незасягането на кожата около мястото на лечението е това, което насърчава по-бързото лечение и по-бързо възстановяване.

Основни предимства за пациентите

  • Значително намаляване на времето на процедурата в сравнение с традиционния CO2 пилинг
  • По-малко инвазивния подход свежда до минимум риска от нежелани реакции
  • За оптимален резултат се препоръчва да бъдат направени две или три процедури през около два месеца, в зависимост от дълбочината на бръчките и отпуснатостта на кожата. Непосредствено след процедурата кожата е оточна, леко зачервена и има чувство за парене. Тези признаци са преходни и отшумяват бързо в рамките на няколко дни.