Ellanse

Колагенът е един от основните натурални структурни компоненти, отговорен за еластичността, стегнатостта и свежестта на кожата. С годините обаче, кожата губи колаген и това предизвиква отпуснатост, деформация на лицевия контур и образуване на бръчки. Успешен начин за възвръщане на младия и сияен вид на кожата е да се стимулира производството на собствен колаген в кожата, който уплътнява и реструктурира тъканите. 

На помощ за това Sinclair създаде иновативният колагеностимулиращ филър ELLANSÉ™. Той се резорбира на 100% от човешкото тяло. ELLANSÉ™ се инжектира в необходимата зона като предизвиква естествената реакция на организма да произведе висококачествен собствен колаген, който гарантира дълготрайност и допълнителна естествена тъканна стабилност. С ELLANSÉ™  бързо и ефикасно се придобива младежки вид. Традиционните инжекционни методи са предназначени основно за третиране на фините линии и бръчки. ELLANSÉ™ има различен механизъм на действие. Благодарение на уникалните си характеристики, ELLANSÉ™ не само коригира бръчките, но чрез стимулиране на собствения колаген придава сияещ вид на кожата за дълго време. ELLANSÉ™ е идеалната процедура както за жени, така и за мъже от всички възрасти. Продуктът е напълно биосъвместим и позволява извършване на процедурата без кожен тест. Абсорбира се напълно от организма, за разлика от други инжекционни продукти на пазара, а действието му продължава дълго след приложението му.

Еllanse използва естествената реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен колаген от тялото (neo-collagenesis) –възстановяване на свеж, младежки. Неговите четири различни варианта ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали да е продължителността на резултата, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи се лечения.

ELLANSÉ™  е първият колагеностимулиращ филър с избирателна трайност между 1 и 4 години.

ELLANSÉ™  се комбинира успешно и е съвместим с дермални филъри с хиалуронова киселина и лазерни процедури.

ELLANSÉ™ е перфектният избор за тези, които търсят:

 • Бързи и видими резултати;
 • Безопасна и ефективна процедура;
 • Освежаване и уплътняване на кожата чрез стимулиране на собствен колаген;
 • Дълготраен ефект без нужда от многократно приложение с цел поддържане на резултата;
 • Естествен и свеж вид на кожата;
 • Оптимално съотношение качество-цена.

 

ELLANSÉ™ се прилага за:

 • Повдигане на вежди;
 • Уплътняване на бръчки;
 • Корекция на линията на носа, брадичката и мандибуларната област;
 • Уплътняване на хлътвания в областта на лицето и скулите;
 • Подмладяване на ръцете.

 

Защо да избера Ellanse ™ ?

За разлика от други дермални филъри, които се предлагат на пазара, Ellanse ™ използва естествената реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен, естествен колаген в кожата, за възстановяване на свеж вид на лицето и придаване на младежки вид на кожата. Ellanse ™ е биосъвместим гел и напълно разградим в организма, не токсичен (омрежен) медицински полимер, клинично доказан , а освен това предлага индивидуална възможност за ефект с различна продължителност. Ако сте които са икономически уморени и разочаровани от необходимостта за често повтарящи се процедури, с цел запазване на резултати, то правилният избор е Ellanse ™

Колко време продължава процедурата ?

Ellanse™ се инжектира само от квалифициран и обучен медицински специалист. Процедурата е лесна, бърза и удобна и отнема около половин час, така че може веднага да се насладите на резултатите. Ellanse ™ не изисква никакво тестване за алергии преди прилагане на продукта.

Кога мога да очаквам видими резултати?

Можете да се насладите на новия си, естествен и красив вид непосредствено след третирането,като пълният ефект е видим след месец и половина. Нещо повече, благодарение на специално разработена уникална формула, резултатите са по-дълготрайни и устойчиви в сравнение с други дермални филъри.

Какво трябва да направя след процедурата?

Нищо – просто да се насладите на вашия нов външен вид! Препоръчително е да се избегне прекомерното излагане на слънчева светлина / UV / за една седмица след процедурата и да правите леки масажи в третираната зона. Следвайте съветите на вашия лекар.

Колко дълго ще продължат резултатите?

Това е ваш избор! ™ Еllanse Ви дава уникалната възможност да избирате продължителността на подновяване на вашата красота. Дермалното Семейство филъри Ellanse ™ се предлага в четири варианта, със срок на резултатите от 12 месеца до 4 години.